Epris D’azur

Epris D’azur

Selle Francias - 1992 - 1.70 m

Goedgekeurd: Frankrijk, Zwitserland, Westfalen, Rheinland, Baden Wuttemberg, Suddeutsche Verbande. 

PROK - voldoet aan alle eisen van het KWPN

Bel +31 6 53478388 voor dek mogelijkheden

Topverervers uit Frankrijk komen samen in Epris D'Azur.

Vaderslijn Epris D'Azur:
Epris D'Azur, afstammend van de wereldberoemde volbloed Laudanum xx die al meer dan 50 gekeurde hengsten en veel internationaal presterende nakomelingen op zijn naam heeft staan. Ook Epris D'Azur hoort in deze reeks thuis. Hij heeft zelf internationaal goed gepresteerd in verschillende 1.50 meter rubrieken in o.a. La Baule, Parijs en Fontainebleau.

Moederdlijn Epris D'Azur:
Aan moederszijde vinden we de beroemde hengst Alme Z. Deze zoon van Ibrahim, heeft zelf internationaal gesprongen en heeft ook vele internationale springpaarden en dekhengsten gebracht. Een echte stempelhengst in de fokkerij. Daarvoor vinden we de hengst Mexico. Als zoon van de volbloedhengst Furiuso xx, is ook hij van grote invloed in de Franse fokkerij. Hij heeft eveneens internationaal gesprongen en meerdere goedgekeurde dekhengsten en internationale springpaarden gebracht. Ook zijn volle broer Furioso II is als stempelhengst niet meer weg te denken uit de hedendaagse fokkerij. De nakomelingen van Epris D'Azur hebben veel uitstraling, een goed fundament en een sterke rug.

Informatie Epris D’azur


klik op bovenstaande link
1401021112epris_dazur_klein3
Stamboek: PROK, voldoet aan alle eisen van het KWPN. GGK- Frankrijk, Zwitserland, Westfalen, Reinland, Baden, Wurttemberg, Suddeutsche Verbande.
Stokmaat: 1.70 m
Kleur: Bruin
Naam: Epris D'Azur
Geboortejaar: 1992
Dekgeld Op aanvraag +31 6 53478388