Erdelistan

Erdelistan

9682581-37959471e365c9079106-2
Een hengst voor de toekomst. Hij heeft veel vermogen, een goede techniek, toont voorzichtigheid en is werkwillig. Een hengst waar zowel van vaders als moederszijde zich prestatiegenen bevinden.

Vaderlijn Erdelistan
Vader Padinus een hengst die met zijn bloedvoering bij de beste van de nederlandse fokkerij behoort. Hij heeft het Keur predikaat verdient door zijn internationaal goed presterende nakomelingen. Zijn vader Heartbreaker behoort tot één van de meest gewilde hengsten. Hij heeft zelf Grand prix gesprongen en vele nakomelingen presteren goed in de internationale springsport. Aan moederszijde vinden we de wereldberoemde hengsten Grannum, Tangelo en Vourville. De moeder van Padinus Ladina presteerde met Wil Schellekens zeer goed op internationaal niveau. Padinus wordt omschreven als een echte blikvanger, hij heeft een fantastische techniek en beschikt over veel vermogen.

Moederlijn Erdelistan
Moedersvader Clinton heeft zelf op internationaal niveau zeer verdienstelijk gepresteerd onder Dirk Demeersman. Hij was 4e op de olympische spelen in Athene, 2e in de grote prijs van Aachen, en ga zo maar verder. In zijn eerste jaargang heeft hij maar liefst drie zonen goedgekeurd gekregen. Upsilon, Utrillo en President. Daarnaast heeft hij nog nakomelingen die zeer goed presteren op internationaal niveau, zoals Viola onder Tina Lund, Cornet Obelensky onder Marco Kutscher en Special onder Phillipe Roger.

Clinton zijn vader, Corrado I heeft meerdere wereldbeker kwalificaties gewonnen en was in zijn tijd onder Franke Sloothaak een combinatie die veel wisten te winnen.

Clinton zijn moeder, Urte heeft gepresteerd tot 1,30m en zijn grootmoeder die in de sport de naam Olympia droeg, heeft onder Karsten Huck en Dirk Schroder ongeveer 50.000DM bij elkaar gesprongen. Grootvader Masetto draagt de genen van Moltke en Cottage Son xx en is bekend als dressuurpaardenvererver. Dan hebben we nog Landgraf I als vader van de grootmoeder.

Aan moederszijde vinden we ook nog hengsten Indorado en Ahorn die ook beide op internationaal niveau gepresteerd hebben.